Oplossing voor schuine wanden

Oplossing voor schuine wanden

Laatst bijgewerkt op: 20 - 12 - 2011 | 09:46

Schuine muren kunnen vaak een obstakel zijn om spullen netjes om te bergen, omdat kasten hier vaak niet passen. PZC Wonen verzamelde enkele handige opbergmethoden, speciaal voor schuine muren!

Rollenrailsysteem

Het rollenrailsysteem is eenvoudig toe te passen. Met dit systeem creeert u extra bergruimte achter schuivende deuren. Afhankelijk van de toepassing en de grootte van het oppervlak kunt u kiezen uit een pakket met één rail of een pakket met dubbele rails aan de bovenzijde. Er zijn ook pakketten met een rail aan de onderzijde. Het railsysteem en het plaatmateriaal voor de deuren zijn ieder apart verkrijgbaar bij de meeste kluswinkels.

Schuivend opbergsysteem

Het schuivend opbergsysteem is vergelijkbaar met het rollenrailsysteem, alleen in dit geval schuift u de deuren in plaats van dat u ze rolt. Het plaatmateriaal voor de schuifdeuren is exlusief en is in twee maten verkrijgbaar.

Zelf maken: opbergbox

Deze verrijdbare opbergbox is speciaal ontworpen voor onder schuine daken. Het bouwpakket is verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf-zaken en is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. De kast is precies op maat te maken en past dus altijd perfect onder uw schuine muur! Zie afbeelding

Tags: Opbergen
Ogenblik geduld. Laden...